Дойде времето на ДПС - майсторите в политиката. Когато е

...
 Дойде времето на ДПС - майсторите в политиката. Когато е
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Дойде времето на ДПС - майсторите в политиката

 Open photo

 

Дойде времето на Движение за права и свободи - майсторите в политиката. Когато е най-трудно, единствено Движение за права и свободи знае какво да прави. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ във видео послание преди изборите.

Днес, в каскадата от рецесии, страната има потребност от сигурност и непоклатимост. Ние имаме и проект, и стратегия за превъзмогването им. Правили сме го и отново ще го вършим, тъй като имаме експертизата и опита, и ключа за решение на проблемите, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи

Когато участвахме във властта - от 2001 до 2009 година, достигнахме най-хубавите финансови и стопански резултати - 7% растеж на стопанската система, над 6 милиарда евро годишни вложения. Намалихме дълга със 16 милиарда за 8 години, напомни Карадайъ и направи съпоставяне със настоящето икономическо положение.

Той сподели, че дългът в този момент приближава 40 милиарда, вложения няма, стопанската система е рухнала, има голяма инфлация, а над 500 000 работоспособни жители напуснаха България за 10 години.

Докато бяхме във властта, разписвахме и договаряхме оперативните стратегии с Брюксел, тъй че европейското финансиране стигаше до хората и бизнеса. Сега 60 милиарда стоят на трупчета в Брюксел, а кметове чакат финансиране за написаните планове за стотици милиони, съобщи ръководителят на Движението и добави: Нито ГЕРБ, нито Политическа партия, нито Българска социалистическа партия, нито Демократична България съумяха да ги договорят, тъй като специалистите са в Движение за права и свободи.

Дори в съпротива ние бяхме тези, които предложихме по 120 лв. добавка към пенсиите и пренаписахме бюджета за 2022 година, с цел да осигурим пари за земеделци, общини, учебни заведения, служители на реда, обществени заплащания. Показахме по какъв начин се прави бюджет с грижа и отговорност за хората. Докато другите в политиката не престават да чертаят разграничителни линии, сподели още Карадайъ.

Настояваме за нов модел на ръководство, в който вместо ненавист и опълчване да има разговор и нормалност, вместо неистина - да има национални цели и цели, които едно устойчиво държавно управление ще осъществя, с цел да се сътвори непоклатимост на работните места и приходите, безапелационен е водачът на Движение за права и свободи.

Движение за права и свободи е номер 1 в политиката за последните 32 години. Сега жребият отреди номер 1 и в бюлетината. Гласувайте с номер 1 за Движение за права и свободи, прикани Мустафа Карадайъ.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР